Tuesday, January 18, 2011

Sample Safety & Health Monthly Report

Sample of SHO Monthly Report as what I promise before....cuma sorry coz terlambat ckit....busy sgt awal2 tahun nie...faham2 jer lah....byk perkara nak kena buat bila masuk tahun baru...di sini saya berikan contoh laporan bulanan yang perlu disediakan oleh SHO seperti kehendak di bawah Peraturan 19, Peraturan-peraturan Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan (Pegawai Keselamatan & Kesihatan) 1997....


5 comments:

  1. Assalammualaikum...Maaf, nk tanya skit la. Sy baru menceburi bidang Safety ni. Company minta buat monthly report ni. Sy nk amik contoh ni..ble x?

    ReplyDelete
  2. Owhhh Kekanda.....ambik la utk rujukan.....mmg sy share info utk org2 baru dlm bidang OSH.....Klu dh level otai....report lebih bgs.....statistik dan analisa lebih detail....ini just basic jer.....dari tak buat langsung kn....

    ReplyDelete
  3. as salam bang,boleh bagi sample maklumat yang patut dimasukkan dalam contoh form diatas.....senang cakap form yang telah diisi.....hihihi. Baru nk belajar buat report....

    ReplyDelete
  4. Dan....ingat, kena submit kepada majikan,
    sebelum 10hb bulan yang berikutnya... (19.1)

    ReplyDelete